Sådan gør du
- Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
- Smelt 100 g mørk chokolade og smør i en skål over vandbad, og rør det i blandingen.
- Bland mel, kakao og bagepulver sammen, og rør det i.
- Rør mælk og salt i, og vend til sidst den grovhakkede chokolade i blandingen.
- Fordel dejen i 15 store muffinforme.
- Bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft: 175°C) i 20 minutter.
- Pynt dine chokolademuffins med glasur og krymmel.
Et godt tip: Du kan også blande hvide chokoladestykker og tørrede tranebær i dejen for at give dine muffins ekstra tvist, eller brug en blanding af mørk og lys chokolade. Bager du med børnene, kan I også pynte dem med krymmel eller chokoladeknapper, så de bliver flotte og farverige.
Valsemøllen Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindelig hvedemel til fx brød. Valsemøllen Kage Hvedemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt. Har du ikke Valsemøllen Kage Hvedemel, kan du udskifte med en almindelig hvedemel.