Sådan gør du
Chokolademuffins
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 2-3 minutter til den er glat og blank.
- Smør muffinsformene og hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
- Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 15-20 minutter.
- Lad dine muffins køle i formen.
Hindbærfrosting
- Kog hindbær, vand og vaniljesukker op og lad det koge et par minutter.
- Pres det derefter gennem en sigte, og køl det ned.
- Pisk smør, og kom flormelis i lidt af gangen. Pisk i 3-5 minutter, til det er lyst og luftigt.
- Vend den afkølede hindbærpurre i.
- Kom evt. hindbærfrostingen i en sprøjtepose med en tyl og lav fine mønstre på dine afkølede muffins.
Et godt tip: Er du ikke så meget til hindbær? Så skift dem ud med en anden type frosne bær. Det giver stadig en skøn og frugtig smag samt en flot farve. Pynt evt. med friske bær eller krymmel, hvis det skal være ekstra festligt. Og selvfølgelig kan du også følge opskriften, hvis du hellere vil bage en chokoladekage i stedet for muffins, kan du sagtens følge opskriften på frostingen alligevel.