Chokolademuffins med hindbærfrosting – Bageblanding

Chokolademuffins med hindbærfrosting er ikke bare smagfulde, de er også smukke og pynter et hvert kagebord.

Bag nemt lækre muffins med Valsemøllen Chokoladekage. De skønne chokolademuffins med hindbærfrosting er smukke at se på, når de bliver pyntet med den lyserøde topping. Vi har valgt at bruge hindbær i frostingen, da de syrlige bær passer godt til den søde chokoladekage. En skøn smagskombination, som alle vil elske. Bag dem til kaffegæsterne eller til fødselsdagen.

Se opskrift
Chokolademuffins med hindbærfrosting - Bageblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Chokolademuffins med hindbærfrosting – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 63 anmeldelser

Opskrift

12-15 muffins

Chokolademuffins
1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
1 dl lunkent vand (30°C)
2 dl vegetabilsk olie
3 æg

Hindbærfrosting
200 g frosne hindbær
4 spsk. vand
1 tsk. vaniljesukker
200 g blødt smør
500 g flormelis

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Chokolademuffins 

 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 2-3 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør muffinsformene og hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 15-20 minutter.
  5. Lad dine muffins køle i formen.

Hindbærfrosting

 

  1. Kog hindbær, vand og vaniljesukker op og lad det koge et par minutter.
  2. Pres det derefter gennem en sigte, og køl det ned.
  3. Pisk smør, og kom flormelis i lidt af gangen. Pisk i 3-5 minutter, til det er lyst og luftigt.
  4. Vend den afkølede hindbærpurre i.
  5. Kom evt. hindbærfrostingen i en sprøjtepose med en tyl og lav fine mønstre på dine afkølede muffins.

Et godt tip: Er du ikke så meget til hindbær? Så skift dem ud med en anden type frosne bær. Det giver stadig en skøn og frugtig smag samt en flot farve. Pynt evt. med friske bær eller krymmel, hvis det skal være ekstra festligt. Og selvfølgelig kan du også følge opskriften, hvis du hellere vil bage en chokoladekage i stedet for muffins, kan du sagtens følge opskriften på frostingen alligevel.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.