Sådan gør du
- Hæld Valsemøllen Kageblanding i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
- Rør kagemassen sammen med en grydeske i ca. 3 minutter til den er glat og blank.
- Smør formen eller beklæd den med bagepapir.
- Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
- Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
Chokoladeglasur
- Hæld Valsemøllen topping i en skål og tilsæt vand.
- Rør massen godt rundt med en ske.
- Fordel glasuren på den afkølede kage.
Ganache
- Hæld Valsemøllen topping i en skål og tilsæt blødt smør.
- Pisk sammen med en håndpisker, ved laveste hastighed til en smørbar ganache.
- Kom ganachen på den afkølede kage.
Et godt tip: Valsemøllen Chokoladetærte kan også bruges til at lave lækre chokolademuffins. Se opskriften her.