Sådan gør du
Citronmåne muffins
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
- Smør dine muffinforme, og fordel kagedejen jævnt, så formene er lidt mere end halvt fyldte.
- Bag dem ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 15-20 minutter, til de er gyldne ovenpå
- Lad dine muffins køle af i formene.
Citronfrosting
- Hæld indholdet fra posen til citronglasur i en skål med blødt smør.
- Pisk massen i ca. 5 minutter til frostingen er let og luftig.
- Hæld frostingen i en sprøjtepose, og pynt dine afkølede muffins.
Et godt tip: Hvis du er vild med nemme muffins, har vi flere opskrifter på muffins bagt med vores kageblandinger. Prøv fx at bage lækre chokolademuffins med hindbærbærfrosting eller en portion saftige drømmekagemuffins med kokostopping. Mulighederne er mange, når bageblandingen er i hus, og kun fantasien sætter grænser for form og pynt.