Sådan gør du
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
- Smør springformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel den jævnt.
- Bag kagen ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
- Lad kagen køle af.
- Gør citronglasuren klar. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand. Rør massen godt sammen med en ske.
- Citronglasuren er nu klar til brug og kan smøres på den afkølede kage.
Et godt tip: Prøv at lave lækre citronmuffins med citronfrosting med din blanding. Du kan finde opskriften her. Har du fået lyst til at bage din egen citronmåne? Så prøv vores opskrift på klassisk citronmåne, Cathrine Brandts udgave af citronmånen eller Maria Vestergaards citronkage med marcipan.