Sådan gør du
- Varm ovnen op til 175° varmluft.
- Kokossukker, smør, æg og salt piskes sammen.
- Bland herefter mel, kardemomme og bagepulver sammen i en skål.
- Vend det i smørblandingen sammen med chokolade og hampefrø.
- Del dejen i 6 stykker og form dem til kugler.
- Placér dem på en bageplade, beklædt med bagepapir.
- Tryk dem lettere flade – ikke for meget, da dejen flyder ud når de bages.
- Bag dem derfor med jævn plads fra hinanden.
- Bage dine cookies i ca. 8-10 minutter, til de er gyldne.
- Lad dem afkøle på en rist, indtil de er dejligt sprøde.
- Opbevar dem gerne i en lufttæt beholder.
Et godt tip: De skønne småkager er bagt med hampefrø og mørk chokolade, men du kan sagten udskifte det ene eller det andet med nødder, tørrede tranebær eller måske hvid chokolade. Har du ikke lige kokossukker stående, kan du fx bruge brun farin eller muscovadosukker, der også har en karamelleriseret smag.