De bedste kanelsnegle

De bedste kanelsnegle, siger du? Dem har vi her! Kanelsnegle er altid et hit, og her får du opskriften på de bedste kanelsnegle med et groft twist med lækre kerner.

Der er ikke meget, der slår duften af nybagte kanelsnegle og udsigten til weekend. Forkæl dig selv og dine nærmeste med de bedste kanelsnegle. Tag børnene med i køkkenet, de vil elske det. Sådan en lun kanelsnegl med masser af fyld og glasur, er muligvis noget af det bedste man kan få til eftermiddagshyggen. Og så dur de hele året!

Se opskrift
bedste kanelsnegle

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af De bedste kanelsnegle: 3 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser

Opskrift

16 stk.

Dej
500 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
150 g smør
½ dl rørsukker
2 æg
25 g gær
2 dl lunken mælk

Remoncefyld
100 g smør
1 dl brun farin
3 tsk. stødt kanel
½ dl Valsemøllen økologiske sesamfrø
½ dl hakkede Valsemøllen økologiske græskarkerner

Pensling
Sammenpisket æg
3 spsk. grofthakkede Valsemøllen økologiske græskarkerner

Glasur
1 dl flormelis
1-2 spsk. æggehvide

Sådan gør du

  1. Kom melet i en skål.
  2. Hak smørret ud i melet og tilsæt sukker og æg.
  3. Rør gæren ud i den lune mælk.
  4. Kom den i dejen og ælt den godt sammen.
  5. Lav remoncefyld, rør smør blødt med farin, kanel, sesamfrø og græskarkerner.
  6. Rul dejen ud til en aflang flade.
  7. Spred fyldet ud over den, og rul dejen sammen.
  8. Skær ”rouladen” i 16 skiver a 2 centimeters tykkelse, og læg dem på en plade med bagepapir.
  9. Lad dem hæve lunt og tildækket i 30 minutter.-
  10. Pensl med æg og drys med græskarkerner,
  11. Bag dem ved 200 grader varmluft 8-10 minutter, til de er gyldne. Lad sneglene afkøle på en bagerist.
  12. Pisk flormelis og æggehvide tykt, og træk glasuren over sneglene – brug en teske.

Et godt tip: Skal de være endnu nemmere at bage kanelsnegle? Så brug vores bolleblandinger til dejen. Vi har en opskrift på de nemmeste kanelsnegle her. Er det nogen i selskabet der ikke tåler gluten? Så prøv vores glutenfrie kanelsnegle her.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.