Sådan gør du
- Kom melet i en skål.
- Hak smørret ud i melet og tilsæt sukker og æg.
- Rør gæren ud i den lune mælk.
- Kom den i dejen og ælt den godt sammen.
- Lav remoncefyld, rør smør blødt med farin, kanel, sesamfrø og græskarkerner.
- Rul dejen ud til en aflang flade.
- Spred fyldet ud over den, og rul dejen sammen.
- Skær ”rouladen” i 16 skiver a 2 centimeters tykkelse, og læg dem på en plade med bagepapir.
- Lad dem hæve lunt og tildækket i 30 minutter.-
- Pensl med æg og drys med græskarkerner,
- Bag dem ved 200 grader varmluft 8-10 minutter, til de er gyldne. Lad sneglene afkøle på en bagerist.
- Pisk flormelis og æggehvide tykt, og træk glasuren over sneglene – brug en teske.
Et godt tip: Skal de være endnu nemmere at bage kanelsnegle? Så brug vores bolleblandinger til dejen. Vi har en opskrift på de nemmeste kanelsnegle her. Er det nogen i selskabet der ikke tåler gluten? Så prøv vores glutenfrie kanelsnegle her.