- Sæt ovnen på 250ºC. Beklæd en bradepande (ca. 30×40 cm) med bagepapir.
- Pisk æg og sukker luftigt.
- Bland de tørre ingredienser i dejen. Rør forsigtigt til dejen er jævn og glat.
- Bred dejen ud i bradepanden og bag midt i ovnen i ca. 5 min.
- Strø sukker på den nybagte kage og stil den til afkøling med bunden i vejret på et stykke bagepapir.
- Fyld: Rør fedtstof og flormelis luftigt. Tilsæt æggeblomme og vanillesukker og rør det sammen til en glat creme.
- Træk bagepapiret af den kolde rouladebund. Smør fyldet over hele formen og rul den sammen fra den ene langside ved hjælp af papiret.
Tip: Fyldet kan byttes ud med f. eks hindbær- eller jordbærsyltetøj.
KOKOSROULADE: Byt kakao og ca 1/4 melmix ud med 3 dl kokosmel.
SERVERING: Skær rouladen i skiver og læg en klat flødeskum ovenpå. Pynt med friske bær.