Gulerodsboller

De bedste gulerodsboller, et barndomsminde der vækker de dejligste minder.

Se opskrift
gulerodsboller

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Gulerodsboller: 4 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

Ca. 20 boller

50 g smør el. margarine
5 ½ dl mælk (let eller minimælk)
30 g gær
2 tsk. sukker
1½ tsk. groft salt
3-4 gulerødder
Ca. 800 g mel
1 æg til pensling

  1. Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken.
  2. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri.
  3. Riv gulerødderne og tilsæt de øvrige ingredienser.
  4. Slå dejen godt sammen. Dæk skålen og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
  5. Tag dejen ud på et meldrysset bord. Form dejen til boller evt. pølsebrød og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  6. Lad bollerne efterhæve tildækket i ca. ½ time. Pensl med æg og bag bollerne midt i ovnen ved 200º i ca. 15 min.

Opskrift indsendt af Rie Ravnholdt Frederiksen
Opskriften er helt tilbage fra da jeg gik i børnehave. Hvor vi bagte boller hver onsdag med pædagogerne. Det er de bedste gulerodsboller, og vækker de dejligste minder hver gang jeg bager dem.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.