Sådan gør du
Fladbrød
- Opløs gær i vandet. Bland mel, salt og sukker.
- Rør melblandingen i vandet lidt ad gangen. Ælt dejen godt igennem.
- Lad dejen hæve lunt i 1 time.
- Slå dejen ned, del i 8-10 stykker og rul dem tyndt ud på et meldrysset bord.
- Steges i 1-2 minutter på hver side på en pande med en anelse olivenolie.
Kålsalat med peberrodsyoghurt
- Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldne.
- Fjern rosenkålens yderste blade. Snit kålen fint.
- Skær æblerne i små tern.
- Rør en dressing af græsk yoghurt, salt og fintrevet frisk peberrod. Smag til med citronsaft.
- Fyld fladbrød med hummus, kålsalat, dressing og falafler.
Et godt tip: Hvis det skal gå hurtigt, kan du også sagtens købe fladbrød eller madpandekager. Det smager også skønt!