Fødselsdagsboller med glasur – Bageblanding

Bag klassiske fødselsdagsboller med glasur. Perfekt blød bolle til børnefødselsdagen med sød pynt.

Hvad er mere festligt end bløde boller med glasur? Bag de klassiske fødselsdagsboller med glasur i jeres yndlingsfarver, og drys med farverig krymmel eller nødder. Børnene kan hjælpe til med pynten, så de bliver helt i deres ånd. De bløde fødselsdagsboller har vi gjort nemme at bage med Valsemøllen Fødselsdagboller Bageblanding, der giver lækre og luftige boller.

Se opskrift
foedselsdagsboller med glasur

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. & 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

Fødselsdagsboller
2 1/4 dl lunkent vand (30°C)
25 g gær
1 ps. Valsemøllen Fødselsdagsboller

Glasur
1 pastoriseret æggehvide
150 g flormelis
En halv teske eddike
Frugt farve

Sådan gør du

Fødselsdagsboller

  1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold og ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Del dejen i 10-12 lige store stykker og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Pensl de færdighævede boller med vand eller æg og bag dem til de er gyldne, i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter.
  5. Lad bollerne køle af på en rist.

Glasur 

  1. Kom æggehvider og flormelis i en skål.
  2. Rør det godt sammen, tilsæt evt. mere æggehvide, til du opnår den ønskede konsistens.
  3. Del evt. glasuren, hvis du gerne vil have forskellige farver. Tilsæt frugtfarve i de ønskede farver og rør det godt sammen.

Et godt tip: Har du ikke en bageblanding stående? Så prøv vores opskrift på fødselsdagsboller bagt fra bunden. De giver også nogle gode, bløde og luftige boller, der passer til fødselsdagsbordet. De kan også nemt pyntes med glasur eller spises med et godt lag tandsmør og pålæg. De vil helt sikkert falde i god jord til enhver fødselsdag.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.