Sådan gør du
- Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
- Tilsæt posens indhold og ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
- Del dejen i 10-12 lige store stykker og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
- Pensl de færdighævede boller med vand eller æg og bag dem til de er gyldne, i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter.
- Lad bollerne køle af på en rist.
Et godt tip: Skal du bage fødselsdagsboller til mange, kan du også prøve bageblandingen Økologiske Fødselsdagsboller, der giver en stor portion af de bløde boller. Hvis du har mod på at bage boller til fødselsdagen selv? Så finder du den bedste opskrift her!