Fragilité med solbærsorbet og vaniljeflødeis

En skøn dessert til alle der elsker is. Fragilité med solbærsorbet og vaniljeflødeis kan også bruges som en dejlig afslutning på en god middag. Den skønne kombination af det søde og friske kan live alle op.

Fragilité med solbærsorbet og vaniljeflødeis er bagt på Kage Hvedemel der sikrer, at du får en lækker bund til din roulade, da Kage Hvedemel er perfekt til bagværk, der bages med bagepulver. Kagen er et godt alternativ til den klassiske islagkage. Den smager skønt, og er en perfekt sommerdessert.

Se opskrift
Fragilité

Køkkentid
1 time

Ventetid
1 t. 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fragilité med solbærsorbet og vaniljeflødeis: 3 ud af 5 baseret på 20 anmeldelser

Opskrift

8-10 personer

4 æggehvider
150 g sukker
½ tsk. Eddike
50 g hasselnødflager
200 g marzipan
2 spsk. Valsemøllen Kage hvedemel
1 liter vaniljeflødeis
½ liter sorbet is, gerne solbær

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Pisk æggehviderne stive.
  2. Pisk sukkeret i lidt ad gangen og til sidst eddiken. Pisk til det er helt stift.
  3. Riv marcipanen i massen, tilsæt mel og vend det hurtigt sammen.
  4. Bred massen ud på en bageplade med bagepapir ca. 22 x 30 cm. Og drys med hasselnødflager.
  5. Bag rouladen i ca. 35-45 minutter ved 135°C. (Varmluft 125°C)
  6. Vend den over på et nyt stykke sukkerdrysset bagepapir og træk det andet af. Afkøl kagen.
  7. Træk et stort stykke film ud, og placer kagen med bagepapir oven på.
  8. Lad isene tø en smule op.
  9. Fordel vaniljeflødeisen på rouladen, brug evt. dine hænder med plastiskhandsker på. Fordel herefter solbærsorbeten i klatter og brug hænderne til at gøre overfladen jævn.
  10. Rul rouladen sammen, og luk filmen godt om. Kom rouladen i fryseren.
  11. Anret på tallerkener med frisk frugt og coulis.

Et godt tip: Hvis du vil lave en anderledes anretning af din fragilité, kan du skære rouladen i 5 stykker, og skær de 5 stykker på tværs. Så får man et flot finish ala et tårn.

Fragilité

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.