Sådan gør du
- Pisk æggehviderne stive.
- Pisk sukkeret i lidt ad gangen og til sidst eddiken. Pisk til det er helt stift.
- Riv marcipanen i massen, tilsæt mel og vend det hurtigt sammen.
- Bred massen ud på en bageplade med bagepapir ca. 22 x 30 cm. Og drys med hasselnødflager.
- Bag rouladen i ca. 35-45 minutter ved 135°C. (Varmluft 125°C)
- Vend den over på et nyt stykke sukkerdrysset bagepapir og træk det andet af. Afkøl kagen.
- Træk et stort stykke film ud, og placer kagen med bagepapir oven på.
- Lad isene tø en smule op.
- Fordel vaniljeflødeisen på rouladen, brug evt. dine hænder med plastiskhandsker på. Fordel herefter solbærsorbeten i klatter og brug hænderne til at gøre overfladen jævn.
- Rul rouladen sammen, og luk filmen godt om. Kom rouladen i fryseren.
- Anret på tallerkener med frisk frugt og coulis.
Et godt tip: Hvis du vil lave en anderledes anretning af din fragilité, kan du skære rouladen i 5 stykker, og skær de 5 stykker på tværs. Så får man et flot finish ala et tårn.