Frokostbolle med ærtemos

En Frokostbolle a la burger med ærtemos og roastbeaf – En frokost der skruer op for proteiner og det grønne!

Valsemøllen Proteingrødboller er udviklet i samarbejde med ernæringsekspert Sara Jin, og her får du inspiration til en frokostbolle a la en burger med ærtehummus og roastbeaf. En mættende frokost spækket med grønt og protein. Proteingrødboller er nemme at lave – se hvordan her og har en saftig krumme pga. linsemelet. De er nøglehul og fuldkornsmærket og et godt supplement til rugbrød.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Frokostbolle med ærtemos: 4 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

4 personer

100 g optøede ærter
100 g skyr
1/4 dl olivenolie
Knust hvidløg efter smag
Friske mynteblade efter smag
Evt. vand
4 færdigbagte Proteingrødboller á 76 g
100 g roastbeef i skiver
50 g fintsnittet rød- og grøn spidskål
Friske ærtespirer

Sådan gør du

  1. Bag proteingrødbollerne – se hvordan her.
  2. Blend ærter, skyr, vand og olivenolie. Tilsæt hvidløg og mynte. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker en tyndere konsistens og blend til du har opnået den ønskede smag og konsistens.
  3. Skær roastbeefen i skiver.
  4. Flæk proteingrødbollerne, og læg dem sammen med hummus, roastbeef, kål og ærtespirer og servér den resterende hummus til.

Energi pr. person: 347 kcal, fedt 29 %, protein 26 %, kulhydrat 45 %

Opskrift udviklet af Fit Living

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.