Sådan gør du
- Hæld lunkent vand i en skål, tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
- Tilsæt halvdelen af posens indhold, og ælt dejen i hånden til dejen er smidig. Gem resten af melblandingen, luk med en klips og kom tilbage i æsken.
- Del dejen i 5-6 lige store stykker, og form dem til boller.
- Sæt bollerne på bagepapir i airfryer, og lad bollerne hæve i airfryeren i ca. 60 minutter. (sæt evt. på rist i airfryer)
- Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og drys evt. med havregryn.
- Bag bollerne i airfryeren på 200°C i ca. 12 minutter. Vend bollerne de sidste 5 minutter af bagetiden, hvis du gerne vil have dem sprøde i bunden.
- Lad fuldkornsbollerne køle af på en rist.
Et godt tip: Klip dit bagepapir til, så det ikke dækker over siderne. En airfryer har brug for luften, så varmen fordeler sig bedre. Bliv klogere på, hvordan du nemt kan bage i airfryer på vores bageskole.