Fuldkornsbrød med pesto – Bageblanding

Pesto er en super lækkert til snacks og mange bruger det som dip til grønsager, men hvorfor ikke bruge noget så let og lækkert i et fuldkornsbrød? Dette fuldkornsbrød med pesto og hummus er perfekt som eftermiddagssnack, brød til madpakken eller tilbehør til en lækker aftensmad.

Lækkert og saftigt fuldkornsbrød med pesto. Ditte Julie har kreeret denne ide og brugt Valsemøllen Grovbolleblanding for den ekstra nemhed. Brødet kan fryses, så du nemt har noget nemt og lækkert brød til madpakken eller til gæster.

Se opskrift
fuldkornsbrød med pesto

Køkkentid
35 min.

Ventetid
2 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 brød

1 ps. Valsemøllen Grovboller
2 spsk. olie
1 nip salt
3-4 spsk. grøn pesto
1 æggeblomme

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Kom hele Valsemøllen Grovbolleblandingen op i en røreskål og tag 1/2 dl af blandingen fra og gem det til udrulning af dejen og tilsæt gæren.
  2. Tilsæt 5 dl vand, olie og salt og ælt dejen i ca. 10 minutter.
  3. Stil dejen til hævning i 60 minutter.
  4. Udrul dejen (ca. 60×40 cm) – se evt. procesbilleder og smør et tyndt lag pesto ud på dejen.
  5. Rul dejen sammen til en pølse på den lange led – på samme måde, som med kanelsnegle.
  6. Skær “pølsen” op og sno den sammen (se procesbilleder).
  7. Skær enderne af, og kom fletbrødet op i en brødform. Stil brødet til hævning i 45 minutter.
  8. Pensl overfladen med æggeblommen og bag herefter brødet i en forvarmet ovn ved 220° (200°C varmluft) i 30-35 minutter.
  9. Lad det køle af i formen inden servering.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.