Fuldkornspandekager med rugkerner og hindbær

Prøv dette sundere alternativ til de traditionelle pandekager, hvor hvedemel er udskiftet med fuldkorn.

Prøv dette sundere alternativ til de traditionelle pandekager, hvor hvedemel er udskiftet med fuldkorn. De lækre fuldkornspandekager smager skønt og sødt!

Pandekager er altid et hit. Her får du opskriften på nogle skønne fuldkornspandekager med et strejf af kardemomme og kanel. Pandekagerne er nemme at lave og kan serveres med bær, honning og forskellige slags nødder eller mandler. De er super gode altid at have som en snack. Så lav en stor portion, så har du altid til den lille sult eller til det søde indslag til madpakken.

Se flere pandekageopskrifter

Se opskrift
fuldkornspandekager

Køkkentid
15 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fuldkornspandekager med rugkerner og hindbær: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

2 personer

2 bananer
1 dl økologiske finvalsede havregryn
1 dl Valsemøllen økologiske rugkerner
4 spsk. fraiche maks. 9 %
4 æg
½ tsk. kanel
½ tsk. kardemomme
1 knsp. salt
125 g hindbær
10 g smør

Andet
2 spsk. honning, flydende
30 g mandler

Pynt
Evt. stedmoderblomster

Sådan gør du

  1. Mos bananerne med havregryn og rugkerner.
  2. Kom fraiche, æg, kanel, kardemomme og salt i og rør til en grødagtig dej.
  3. Vend de fleste af hindbærrene i.
  4. Gem nogle stykker til pynt.
  5. Smelt smør på en pande og kom hele dejen på, så den går næsten ud til kanterne.
  6. Lad den stå ved mellem til lav varme i 6-8 minutter til den er brunet.
  7. Vend den forsigtigt og steg den færdig i et par minutter.
  8. Hak mandlerne groft og del pyntehindbærrene.
  9. Servér pandekagen med honning, mandler og hindbær på toppen.
  10. Pynt eventuelt med spiselige blomster.

Udviklet af Suzy Lena Wengel, kostvejleder, foredragsholder, VaneCoach og medejer af Center for Vægttab på Fyn. Læs mere om SENSE.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.