Glutenfri gulerodskage

Prøv opskriften på en lækker svampede glutenfri gulerodskage. En klassisk gulerodskage opskrift er en kage, der altid kan sættes på bordet. I denne opskrift har vi gjort den glutenfri. Vi har dog bibeholdt den saftige og svampede smag. Den glutenfri gulerodskage bliver selvfølgelig toppet med den lækre flødeost glasur, som vi alle sammen vil have tænderne i.

Klik her for at se opskriften på vores traditionelle gulerodskage.

 

Se opskrift
Glutenfri gulerodskage

Køkkentid
45 min.

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri gulerodskage: 4 ud af 5 baseret på 18 anmeldelser

Opskrift

1 kage

2 æg
1,5 dl sukker
180 g (ca. 3 dl) Finax Glutenfri Melmix
2 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
1 dl flydende margarine
3 dl groft strimlede gulerod
Margarine til bageformen
Finax Glutenfria Ströbröd

Glasur:

50 g margarine (stuetemperatur)
250 g flormelis
1 tsk. vaniljesukker
50 g Philadelphia smøreost

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 175ºC.
  2. Smør en springform og strø med Finax Ströbröd (rasp).
  3. Pisk æg og sukker sammen til en let og luftig masse.
  4. Bland melblandingen med bagepulver og kanel. Tilsæt æg/sukker-blandingen, hvorefter den flydende margarine og gulerod blandes i. Rør alting godt sammen til en jævn dej og hæld dejen i bageformen.
  5. Bag kagen midt i ovnen i ca. 30 minutter.
  6. Forbered glasuren.
  7. Lad den bagte kage køle helt ned før glasuren smøres på.

Glasur

  1. Pisk margarine, flormelis og vaniljesukker sammen til det er jævnt og cremet. Tip: for ekstra smag – tilsæt fint revet skal fra en halv citron!
  2. Tilsæt smøreosten (Philadelphia).
  3. Rør I blandingen et par minutter indtil den er tyk og jævn.
  4. Smør glasuren på den færdige kage.

Frosting

  1. Pisk margarine, pulveriseret sukker og vaniljesukker cremet. Tip: For ekstra smag – tilsæt fint revet skal af en halv citron, det giver ekstra skarp og frisk smag!
  2. Tilsæt Philadelphiaost.
  3. Rør nogle minutter til cremen bliver ordentlig tyk.
  4. Smør frostingen på den kolde gulerodskage.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.