Sådan gør du
- Bland havreklid, hørfrø, sesamfrø, salt og bagepulver sammen i en skål.
- Tilsæt æg, olie og vand og rør godt rundt i dejen.
- Del dejen i to. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir med en kagerulle. Smør evt. den ene side af bagepapiret med olie, så dejen ikke hænger fast.
- Placer bagepapiret med knækbrød på en bageplade, og skær forsigtigt små firkanter ud i dejen.
- Bag knækbrødene i en forvarmet ovn ved 200 °C varmluft i ca. 15- 20 minutter, eller til knækbrødene er gyldne.
Et godt tip: Hvis du ikke er glutenallergiker, men blot ønsker at skære ned på mængden af gluten, du indtager, kan du sagtens benytte Valsemøllen Havreklid, da havre ikke indeholder gluten. Men hvis du skal bage til en glutenallergiker anbefaler vi at bruge glutenfri havregryn, der er fremstillet af specialdyrket havre, hvor opblanding med andre kornarter helt er udelukket.