Sådan gør du
- Smuldr gæren i en skål og tilsæt vandet. Rør rundt til gæren er opløst.
- Tilsæt fedtstof, salt og melmix. Ælt dejen i en røremaskine eller med hænderne i mindst 5 min.
- Bland müslien ned i dejen.
- Hæld dejen i en smurt brødform (1½ L).
- Dæk brødet med et viskestykke og lad det hæve i 30 min. Sæt ovnen på ca. 200ºC.
- Pensl brødet med vand og drys det med müsli.
- Bages nederst i ovnen i ca. 30 min.
- Lad brødet køle af på en rist uden viskestykke.
Et godt tip: Vil du have et grovere glutenfrit müslibrød, kan du bytte Valsemøllen Glutenfri Melmix med Valsemøllen Grov Glutenfri Melmix. Tilsæt da også ½ dl lys sirup og lidt ekstra salt.