Sådan gør du
- Smelt smøren og tilsæt den lune mælk (ca. 37ºC).
- Bland psyllium og gær i. Lad dejen trække ca. 10 min.
- Tilsæt resten af ingredienserne og ælt i ca. 5 min. med en håndmixer med dejkrog.
- Lad dejen hvile i skålen under et viskestykke ca. 10 min.
- Kom melmix på bordet og del dejen i to stykker. Rul ud til plader og smør fyldet på.
- Rul sammen og del i ca. 18 stykker. Læg bollerne i en bradepande ca 25 x 35 centimeter og lad dem hæve under et viskestykke i ca. 45 min.
- Pensl med et let sammenpisket æg og drys med perlesukker eller mandelflager
- Bages nederst i ovnen ved 225ºC i 25-30 min.
Et godt tip: I stedet for kanel og sukker kan du bruge kagecremepulver med vanillesmag.