- Opløs gæren i vandet og rør durumhvede, hvid hvedemel og salt i.
- Tilsæt olie og ælt hvedemelet i.
- Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i en halv time.
- Del dejen i to og rul dem ud i firkanter i ca.½ centimeter tykkelse på et meldrysset bord, anvend gerne durummel.
- Skær dejen ud i 1 centimeter brede stænger, sno stængerne og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Lad grissinierne efterhæve i 10 min.
- Bag dem ved 160°C (varmluft 180°) på midterste rille i ca. 25 min.
Opskrift
- 25 g gær
- 2½ dl vand
- 100 g Valsemøllen Durumhvedemel
- 150 g Valsemøllen Hvid Hvedemel
- 150 g Valsemøllen Hvedemel
- 2 tsk. salt
- ½ dl olie