Sådan gør du
- Opløs gæren i den tempererede vand (ca. 25°C).
- Tilsæt alle ingredienser, men tilbagehold 10% af HvidHvede® melet. Ælt dejen i minimum 5 minutter, og tilsæt yderligere HvidHvede® efter behov. Dejen skal klæbe en smule til hænder og bord, når den er færdig.
- Tildæk dejen og lad den hæve i ca. 30 minutter ved stuetemperatur.
- Slå herefter luften ud af dejen og form 2 brød.
- Lad brødene efterhæve tildækket på en bageplade med bagepapir i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
- Rids brødene og pensl dem med mælk eller vand. Toppen på brødet kan med fordel vendes i hvedemel eller majsmel for at få en flot visuel effekt.
- Bag dine majsbrød i en forvarmet ovn i ca. 30 minutter ved 220°C (varmeluft = 200°C).