Grove scones

Lækre scones med kanel, valnødder og chokolade

Se opskrift

Køkkentid
40 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grove scones: 4 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser

Opskrift

  • 500 g Valsemøllen hvedemel med fuldkorn
  • 50 g sukker
  • 2 tsk. kanel
  • 3 tsk bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 125 g blødt smør
  • 1 æg
  • 1,5 dl yoghurt eller andet syrnet mælkeprodukt
  • 1,5 dl mælk
  • 150 g mørk chokolade
  • 50 g valnødder
  • 1 æg til pensling

Brugt i opskriften

20 Scones

SÅDAN GØR DU

  1. Bland alle de tørre ingredienser i en lille skål.
  2.  Smuldr det bløde smør sammen med de tørre ingredienser.
  3. Tilsæt æg,  yoghurt og mælk og bland til der samler sig en dej.
  4. Hak chokolade og valnødder groft og bland det i dejen.
  5.  Ælt dejen hurtigt igennem, men kun til den er samlet med en glat og ensartet konsistens.
  6.  Del dejen i to og rul hver del ud til en tyk pølse. Skær hver pølse ud i 10 stykker.
  7. Fordel dejen på en bageplade med bagepapir og tryk dem let flade.
  8. Pensl dem med sammenpisket æg.
  9. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 15 minutter eller til de er gyldne og gennembagte.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.