Grydebrød – æltefri

Lav nemt dit eget grydebrød - her får du en opskrift på en æltefri version

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
8 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grydebrød – æltefri: 3 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

1 grydebrød
  1. Tag en stor skål, og opløs gæren koldt vand.
  2. Tilsæt herefter resten af ingredienserne og rør det godtog grundigt igennem,
  3. Kom film over skålen, og lad skålen stå på køkkenbordet i 10-12 timer.
  4. Hæld dejen ud på et meldrysset bord (dejen er meget løs). Fold dejen som en pude og forsøg på den måde at opbygge spænding i dejen, kom dejen i en smurt skål (brug olie) og lad dejen hæve lunt og tildækket, i 2 timer.
  5. Forvarm ovnen til 250 grader  (varmluft 225 grader). Sæt en gryde ind i ovnen ½ time før brødet er færdig hævet,
  6. Strø lidt mel i gryden og hæld forsigtigt dejen ned i den varme gryde. Sæt låg på og sæt det ind nederst i ovnen.
  7. Efter 30 min. skrues ovnen ned på 225 grader(varmluft 200 grader) og låget tages af og bages yderligere uden låg i ca. 15 min.
  8. Tag gryden ud og vend brødet ud på en rist og lad det afkøle.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.