Sådan gør du
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt 1 dl vand.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
- Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
- Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25 minutter.
- Lad kagen køle af.
- Ælt marcipan, flormelis og glukosesirup godt sammen. Pak det ind i husholdningsfilm og læg det på køl ca. en halv time – eller til du skal bruge det.
- Rør den færdigbagte kage sammen med ca. 0,5 dl vand og 2 spsk. romessens, indtil den samler sig til en ensartet masse. Brug en håndmixer eller en røremaskine.
- Tag en skefuld af kagemassen og tril en kugle med hænderne. Gentag til kagemassen er brugt.
- Udrul marcipanen og stik cirkler ud på ca. 9 cm og overtræk romkuglerne. Pynt spøgelserne med sukkerøjne.
Et godt tip: Med Valsemøllen Brownie Bageblanding kan I også lave halloween popcakes. Find opskriften her.