Sådan gør du
- Varm ovnen til 220°C varmluft + overvarme.
- Riv kartoflerne og courgetten på et groft rivejern.
- Tag mindre håndfulde af de revne grøntsagerne i hænderne og pres væden ud af dem.
- Kom de “tørre” revne grøntsager i en stor skål, og tilføj de resterende ingredienser til hashbrownen. Rør godt rundt med en ske.
- Varm en pande med smør og olie og lad den blive varm.
- Fordel hashbrownen ud på hele panden. Brug en ske til at gøre overfladen jævn og til at presse “dejen” ud i kanterne. Lad den stege i cirka 5 minutter og sæt derefter panden i ovnen.
- Bag den i cirka 20 minutter, indtil overfladen har fået en fin lysebrun farve.
- Tag panden ud af ovnen. Vær opmærksom på, at den er meget varm, så du skal bruge et klæde til at holde om skaftet.
- Brug en osteskærer til at skære lange, tynde strimler af agurken.
- Fordel yoghurt, agurkestrimler, basilikum og chiliflager oven på hashbrownen.
- Server mens den er varm sammen med grøn pesto.