Sådan gør du
- Smuldr smør og de tørre ingredienser sammen, og saml dejen med de sammenpiskede æg.
- Dæk dejen med film, og stil den i køleskabet i ca. 30 minutter.
- Rul dejen ud på et meldrysset bord, til den er ca. 3 mm tyk og har en firkantet form.
- Del dejen på fire lige store plader, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Bag dem ved 200°C (varmluft: 175°C) i ca. 10-12 minutter, indtil de er gyldne.
- Fordel marmeladen på de færdigbagte, afkølede bunde, og læg dem sammen.
- Rør en tyk glasur sammen, smør det ud på toppen og drys frysetørret hindbær på.
- Skær dem ud i firkanter til hindbærsnitter.
Et godt tip: Er du ligeså vild med de lækre hindbærsnitter som os? Måske du har lyst til at prøve nogle andre varianter af de lækre snitter. Prøv fx disse skønne makronsnitter med havtorn eller en sød brombærsnitte.
Valsemøllen Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindeligt hvedemel til fx brød. Kage Hvedemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt, samt giver dine småkager og tærtebunde det rette knæk. Har du ikke Valsemøllen Kage Hvedemel, kan du udskifte det med almindeligt hvedemel.