Hvidløgsflute – Økologisk bageblanding

Bag dit eget hvidløgsflute med økologiske ingredienser til sommerens grillaftener. Det er nemt selv at bage, og så smager det skønt. Vi har gjort det endnu nemmere, og bagt brødene af vores Økologiske Fødselsdagsboller Brødblanding.

Hvis du elsker hvidløgsflute så meget som os, vil du også elske denne opskrift. Aldrig har det været nemmere at bage sit eget hvidløgsbrød. Dejen er dejligt luftig, og så er det fyldt med den skønneste hvidløgssmør. Opskriften er på fire flutes, så det er perfekt til sammenskudsgildet eller når der kommer gæster. Alle vil være imponeret over, hvor lækkert at hvidløgsflute kan smage.

Se opskrift
hvidløgsflute

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Hvidløgsflute – Økologisk bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 25 anmeldelser

Opskrift

4 flutes

1 ps. Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl lunkent vand (30°C)
200 g blødt økologisk smør
1 håndfuld finthakket persille
3 fed hvidløg

Sådan gør du

Hvidløgssmør

  1. Skær smør i mindre tern og kom i en skål. Pil og pres hvidløgsfed ned i smørret og tilføj finthakket persille. Bland det godt sammen med en ske eller gaffel. Lad det stå til dejen til hvidløgsflute er klar.

Hvidløgsflute

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  2. Del dejen i fire lige store stykker. Rul dem ud i fire firkanter af 20×30 cm. Smør hvidløgssmørret ud i et jævnt lag over dejen og rul den sammen til en pølse. Del dejen med en dejdeler i to pølser og sno dem sammen. Gentag samme proces med de andre tre stykker dej. Lad billederne nederst i opskriften guide dig, hvis du er i tvivl.
  3. Sæt de fire flutes på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 15-20 minutter, til de er gyldne.

Et godt tip: Hvis du gerne vil bage hvidløgsflute, men ikke har en Økologisk Fødselsdagboller Brødblanding, kan du lave din egen bløddej. Du kan finde en opskrift og lære mere om at bage med bløddej i vores bageskole. Her er også mange andre tips og tricks, til når du skal bage.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.