Sådan gør du
- Ælt alle ingredienserne sammen på én gang.
- Dejen deles i 2 og rul dem ud i stænger af ca. 35 cm.
- Læg dem tildækket på frost i mindst 2 timer, eller på køl til næste dag.
- Skær stængerne i ensartede skiver ca. 3 mm. og læg dem på bageplader med bagepapir.
- Bag kagerne på midterste rille i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 8-10 minutter, til de er lysebrune i kanten. Husk at kigge til kagerne jævnligt, da ovnens temperatur kan svinge meget.
- Lad dine ingefærsmåkager køle af på en rist. Her bliver de dejligt sprøde.
Et godt tip: Brug Valsemøllen Dansk Kage Hvedemel, der er en fintmalet mel specielt til kagebagning. Du kan altid erstatte almindeligt hvedemel med kagehvedemel, så du får endnu mere sprøde småkager til julebordet. Lær mere om bagning og meltyper i vores Bageskole.