Italiensk durumbrød

Få en bid af Italien på bordet, når du serverer lækre durumbrød. Brødene er bagt med Tipo 00 og durumhvedemel, der giver dit brød masser af smag og volumen.

Om du skal servere en lækker tapas eller en cremet tomatsuppe, passer et durumbrød til. Det får nemlig en dejlig sprød skorpe, et saftigt indre og et rustikt udtryk med den gylden. Brødene er tilmed nemme at bage, og kræver få ingredienser. Rigtig god bagelyst!

Se opskrift
durumbrød

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Italiensk durumbrød: 3 ud af 5 baseret på 146 anmeldelser

Opskrift

2 brød

7 dl vand
50 g gær
400 g Valsemøllen Tosca Farina Durummel
600 g Valsemøllen Tipo 00 hvedemel
2 spsk. olivenolie
2 tsk. havsalt

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i tempereret vand og tilsæt resten af ingredienserne.
  2. Ælt dejen i mindst 10 minutter – æltes bedst på en røremaskine. Dejen skal klæbe en smule til hænderne.
  3. Lad så dejen hæve lunt og tildækket i ca. 30 minutter.
  4. Form dejen til to rustikke brød. Vend brødene i durummel og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Lad brødene efterhæve lunt og tildækket i ca. 30 minutter.
  6. Rids hvert brød med to lange snit og bag dem i en forvarmet ovn i ca. 25-30 minutter ved 220°C. (Varmluft 200°C).

Et godt tip: Hvis du er vild med Italien og italiensk bagværk, kan du finde inspiration til endnu flere lækre italienske madbrød i vores bageunivers.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.