Sådan gør du
Mazarinbund
- Hæld melblandingen i en skål, og tilsæt olie og vand.
- Rør dejen sammen med en grydeske i ca. 2 minutter, til den er glat og blank.
- Beklæd springformen med bagepapir. Hæld dejen i formen, og fordel den jævnt.
- Tænd ovnen på 200°. Bag kagen i ovnen i 20-25 minutter. Bagetiden afhænger af din ovn og hvilket resultat, du ønsker: Jo længere bagetid, desto mere sprød bliver kagen i bunden, og omvendt bliver den mere blød og svampet, hvis du bager den i lidt kortere tid. Afkøl kagen let på en rist.
- Sæt den let afkølede kage på køl i mindst 30 minutter.
Topping
- Hæld cremeblandingen i en skål, og tilsæt vand. Pisk cremen sammen med en elpisker i ca. 5 minutter, til cremen er lækker og luftig.
- Anret kagen på et fad. Kom cremen i en sprøjtepose med kruset tylle, og sprøjt den ud i små toppe på kagen, så den danner et kryds.
- Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i halve eller kvarte. Pynt kagen med jordbærstykker og hindbær i de frie felter rundt om krydset, så kagen ligner et dannebrogsflag. Servér straks.
Et godt tip: Fordel otte stykker pålægschokolade på tærten, lige når den er kommet ud af ovnen, så får du et lækkert og sprødt chokoladelag, som du kender fra den klassiske jordbærtærte