Ingen jul uden juleopskrifter

Duften af jul vækker minder i os alle. Glögg, gran, kanel, nelliker, appelsiner – og ikke mindst al slags julebag. Det er og bliver synonymt med julehøjtiden. I de fleste hjem er hjemmelavede småkager og julebagning en fast del af juletraditionerne. De sprøde, knasende småkager, der gemmes væk i dekorative kagedåser og tages frem til de mange hyggestunder i julemåneden, er for mange, indbegrebet af den danske julehygge.

Klassiske juleopskrifter

Vi har samlet nogle af de mest klassiske opskrifter på julekager til dig, og vi har gennemtestet hver eneste kage og småkage.
Prøv f.eks. de sprøde vaniljekranse, bagt på Valsemøllen Kage Hvedemel. Dejen er perfekt til at bruge i en sprøjtepose i stedet for en røremaskine, når du skal forme dine kranse. Valsemøllen Kage Hvedemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt og giver dine småkager og tærtebunde det helt rigtige knæk.

Mel af kvalitet – Valsemøllen Kage Hvedemel

Valsemøllen Kage Hvedemel er perfekt til sprøde småkager pga. det lave glutenindhold. Du kan dog også bruge almindeligt hvedemel fra Valsemøllen, hvis det foretrækkes.

Vores serie af dansk kvalitetsmel og kerner er baseret på korn, som er dyrket, høstet og malet i Danmark. Kornet kommer fra udvalgte danske landmænd, der alle lever op til vores kvalitetskrav. Alt vores korn er dyrket uden stråforkorter og brug af nedsivningsmidler. Se efter det danske flag, næste gang du ser efter Valsemøllen – det er din garanti for, at du bager med dansk mel og kerner af højeste kvalitet.

Glutenfrit julebagværk

Er du en af de mange, der har glutenallergi – ja, så skal du bestemt ikke føle dig snydt i julemåneden. Prøv derfor de fantastiske glutenfri æbleskiver, som er bagt på Finax Glutenfri melmix. Vi kan tilbyde et bredt sortiment af glutenfri produkter, hvor du både finder glutenfrie og naturligt glutenfrie produkter af højeste kvalitet. Med grundige kontroller og en specielt tilpasset emballage kan vi garantere absolut glutenfrie produkter. Prøv også de skønne glutenfri klejner, glutenfri vaniljesmåkager, glutenfri brunkager, glutenfri julekager eller glutenfri peberkagemuffins. Du finder med garanti inspiration til din næste julekager opskrift i vores julekageunivers.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.