Sådan gør du
- Opvarm ovnen til 150 grader.
- Kom alle de tørre ingredienser i en stor skål og bland.
- Skær det bløde smør i tern og brug hænderne til at massere det sammen med de tørre ingredienser. Ælt godt.
- Når dejen kan danne én stor kugle, pakkes den ind i film og lig den på frys i 10 minutter.
- Tag dejen ud af fryseren og rul den ud mellem to stykker bagepapir, indtil den er cirka 5mm høj.
- Brug et glas eller andet med en diameter på omkring 5cm til at trykke småkagerne ud med.
- Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i 15 minutter.
- Lav imens smørcremen ved at blande ingredienserne og pisk med en el-pisker, indtil det har dannet en creme.
- Kom smørcremen på en sprøjtepose.
- Tag småkagerne ud af ovnen og lad dem køle af, før du sprøjter smørcremen på halvdelen af dem.
- Læg den anden småkage ovenpå smørcremen og lav små sandwichs.
- Opbevar dine julemsåkager med cookie dough køl. De kan holde sig i cirka 6 dage.