Julesmåkager med Cookie Dough

Disse julesmåkager med cookie dough er fyldt med det lækreste, cremede cookie dough-fyld, der smager skønt af jul.

De lækreste julesmåkager med smørcreme og masser af julekrydderier. De er super nemme at lave, så tag endelig børnene med i køkkenet, de vil elske dem. De er på samme tid sprøde sprøde og chewy. Helt uimodståelige! Ikke nok med det, så er de også plantebaserede, så alle kan være med. Prøv denne opskrift på den perfekte julesmåkager med cookie dough næste gang lækkersulten banker på døren!

 

Se opskrift

Køkkentid
1 t.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Julesmåkager med Cookie Dough: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

7 - 8 stk.

Småkager:
300 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
200 g plantebaseret smør
100 g flormelis
1/2 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
1 tsk støt ingefær
1/2 tsk allehånde
1/2 tsk støt nelikker
3 spsk Valsemøllen Økologiske chiafrø

Smørcreme:
250 g flormelis
75 g plantebaseret smør
1 tsk vaniljesukker

Sådan gør du

  1. Opvarm ovnen til 150 grader.
  2. Kom alle de tørre ingredienser i en stor skål og bland.
  3. Skær det bløde smør i tern og brug hænderne til at massere det sammen med de tørre ingredienser. Ælt godt.
  4. Når dejen kan danne én stor kugle, pakkes den ind i film og lig den på frys i 10 minutter.
  5. Tag dejen ud af fryseren og rul den ud mellem to stykker bagepapir, indtil den er cirka 5mm høj.
  6. Brug et glas eller andet med en diameter på omkring 5cm til at trykke småkagerne ud med.
  7. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i 15 minutter.
  8. Lav imens smørcremen ved at blande ingredienserne og pisk med en el-pisker, indtil det har dannet en creme.
  9. Kom smørcremen på en sprøjtepose.
  10. Tag småkagerne ud af ovnen og lad dem køle af, før du sprøjter smørcremen på halvdelen af dem.
  11. Læg den anden småkage ovenpå smørcremen og lav små sandwichs.
  12. Opbevar dine julemsåkager med cookie dough køl. De kan holde sig i cirka 6 dage.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.