Sådan gør du
- Bland smør og sukker og rør godt.
- Tilsæt kærnemælk og rør det godt sammen.
- Bland resten i (bland dog kanel og natron med noget af melet inden det hældes i)
- Bages i forvarmet ovn på 200 grader i ca.30 min
- Pynt: smøres på afkølet kage alt blandes sammen, dog kaffen til sidst
- Pynt med chokoladeknapper – Velbekomme :)
Passer til en stor bradepande (1/2 portion til mindre form)
Et godt tip: Hvis du elsker en godt krydret kage som kanelkagen, findes der mange andre udgaver. Bag f.eks. en svampet squashkage med nødder eller en saftig gulerodskage med cream cheese frosting. Er tiden knap eller skal det gå hurtigt, kan vi også anbefale dig at bage en Valsemøllen Klassisk Krydderkage Bageblanding, der også er fyldt med varme krydderier, og som kræver minimalt af dig.
Opskrift indsendt af Linda Askjær
Denne festkage elsker alle og det er blevet en tradition at jeg bager den til hver eneste klassefest i børnenes klasse, samt til både deres håndbold og fodboldhold til arrangementer.