Kanelsnegle

Få vores bedste opskrift på kanelsnegle – lækre, snaskede og nemme at bage. Kanelsnegle er gode både til hverdag og fest og ikke mindst til børnefødselsdage. Kanelsnegle eller kanelsneglekage er den perfekte dessert der hitter hos alle.

Du kan lave en lidt sundere udgave og erstatte det almindelige hvedemel med Valsemøllen Hvedemel med 25% Fuldkorn og få lidt flere kostfibre ind, uden det kan smages.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kanelsnegle: 4 ud af 5 baseret på 47 anmeldelser

Opskrift

20 snegle

50 g gær
4 dl. lunken mælk
1 æg
100 g blødt smør
60 gram sukker
1 tsk. salt
800 g Valsemøllen Dansk Hvedemel  eller Valsemøllen Hvedemel med fuldkorn

Fyld, remonce
200 g. blødt smør
100 g. brun farin
100 g. sukker
3 spsk. kanel

Pynt. glasur
200 g. flormelis
1.5 spsk. vand

Sådan gør du

  1. Opløs gær i den lune mælk (37°C)
  2. Tilsæt æg, blødt smør, sukker og salt.
  3. Kom mel i lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem til dejen er blank og lind, hold evt. lidt af melet tilbage.
  4. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter et lunt sted og lav imens fyldet.

Fyld til kanelsnegle:

  1. Bland smør, farin og kanel til en ensartet masse. Må ikke røres for længe, da sukker krystallerne ødelægges og ikke kan karamellisere.
  2. Rul dejen ud på et mel drysset bord til en firkant, 20 x 30 cm. Fordel remoncen med en spartel og rul dejen sammen.
  3. Skær stangen i 20 stykker, og sæt sneglene på en bageplade med bagepapir, eller i et smurt ildfastfad, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Pensl de færdighævede snegle med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i ca. 15 minutter, til de er gyldne.
  5. Lad sneglene køle af på en rist og pynt dem med glasur.

Et godt tip: Ved at bage dem i en form undgår du, at de bliver tørre og kedelige. Når du bager sneglene i et ovnfast fad bager sneglene op af hinanden, hvilket resulterer i, at de bliver bløde, lækre og helt uden de der tørre kanter. Derudover holder sneglene også hinanden tætte i fadet, hvilket betyder, at den lækre remonce ikke løber ud. Smart, ikke?

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.