Kanelsnurrer med fuldkorn

Kanelsnurrer med fuldkorn er lige så svampede og snaskede som almindelige kanelsnurrer. Disse snurrer er bagt med Valsemøllen Dansk Hvid Hvede Fuldkornsmel der er rig på kostfibre.

Se opskrift
kanelsnurrer med fuldkorn

Køkkentid
50 min.

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kanelsnurrer med fuldkorn: 4 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser

Opskrift

30 stk.

Dej
4 dl mælk – lillefingervarmt
50 g gær
1 tsk. salt
85 g sukker (ca. 1 dl)
2 tsk. stødt kardemomme
125 g blødt smør
750 g Valsemøllen Hvid Hvede fuldkornsmel®

Fyld
125 g blødt smør
85 g sukker
2 spsk. stødt kanel

Pensling
1 æggeblomme
1 spsk. mælk
1 knivspids groft salt

Pynt
Perlesukker eller rørsukker

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i den lune mælk.
  2. Tilsæt smør, salt, sukker, kardemomme og mel.
  3. Ælt dejen, og lad den hæve tildækket i ca. 15 minutter.
  4. Rør smør, sukker og kanel sammen i en skål til fyld.
  5. Del dejen i 2 og rul først den ene portion ud til en firkant (ca. 30 x 45 cm).
  6. Fordel halvdelen af fyldet herpå. Fold dejen ind over fyldet fra den korteste ende. Fold en gang til, så dejen nu måler ca. 30 x 11 cm.
  7. Skær dejen ud i 2 cm brede strimler – ca. 15 stk. Sno hver dejstrimmel, til den er ca. 20 cm lang og form den til en snegl.
  8. Lad sneglene efterhæve tildækket i ca. 20 minutter.
  9. Gentag med den sidste portion dej og resten af fyldet.
  10. Pisk æggeblomme, mælk og salt sammen og pensl sneglene.
  11. Drys dem med sukker og bag dem i midten af ovnen 8-10 minutter ved 240°C (220°C varmluft).
  12. Lad sneglene køle af på en bagerist.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.