Sådan gør du
- Rør alle ingredienser sammen til en dej.
- Rul dejen (25 x 35 cm) på et meldrysset bord.
- Rør ingredienserne sammen til remonce.
- Smør remonce på hele den udrullet dej, og rul den stramt sammen på den korte led.
- Placer dejrullen på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Giv den rullede dej et let tryk, og klip små “næb” i dejen hele vejen ned (se billede) med 2-3 cm mellemrum.
- Pensl kardemommebrødet med et sammenpisket æg, drys med sesam og perlesukker.
- Bag kardemommebrødet ved 200°C varmluft i 25-30 min.
Et godt tip: Hvis du er ligeså vild med bagværk af bløddej som os, har vi endnu flere gode opskrifter. Hvad med at bage en omgang saftige kanelsnurrer? Eller måske nogle højsnegle med citron og timian? Og så er der selvfølgelig også den klassiske kanelstang med remonce og vaniljecreme. Det kan være svært at vælge, så måske du bare skal starte fra en ende af. Du kan måske eksperimentere med de forskellige typer remonce i flere former. God bagelyst!