Økologiske knækbrød med frø og kerner

Prøv disse sprøde økologiske knækbrød med frø og kerner, der er super nemme at bage. Når først du har prøvet af bage knækbrød selv, kan det være svært at gå tilbage til dem du køber. De er perfekte til ostebordet eller til den lille sult.

Hvis du ikke er overbevist om, at økologisk knækbrød er den perfekte snack, bør du prøve disse. Vores økologiske knækbrød med mættende speltmel og havregryn, og fyldt med solsikkekerner, chiafrø, hørfrø og græskarkerner. De er et sikkert hit hos store og små, og er også super i madpakken ved siden af gnavegrønt.

Se opskrift
økologiske knækbrød

Køkkentid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske knækbrød med frø og kerner: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 180°C varmluft.
  2. Bland alle tørre ingredienser sammen i en stor skål.
  3. Tilsæt olivenolie og vand, og rør godt rundt indtil alle ingredienser samler sig til en stor klump. Lad dejen stå og trække i 10 min.
  4. Del dejen i to klumper og fordel dem på to stykker bagepapir.
  5. Rul begge klumper dej helt tynde, så de fylder hele bagepapiret. Læg et stykke bagepapir mellem dejen og kagerullen, så dejen ikke klistrer til kagerullen under udrulning. Dejen skal være så tynd, som du overhovedet kan, da det giver det lækreste resultat.
  6. Brug en pizzaskærer eller en kniv til at skære dejen i passende størrelser.
  7. Træk hvert stykke bagepapir over på hver sin bageplade, og bag én bageplade af gangen midt i ovnen i ca. 15-18 min til knækbrødene er let gyldne og sprøde. Hold godt øje under bagningen, da det går hurtigt til sidst.
  8. Lad knækbrødene køle af en rist og opbevar dem i en tæt lukket beholder ved stuetemperatur.

Et godt tip: De økologiske knækbrød smager skønt som sig selv. Læg dem ved i madpakken sammen med gnavgrønt og en bøtte med hummus. De sprøde snacks med den cremede hummus er det perfekte match!

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.