Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 180°C varmluft.
- Rør alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
- Tilsæt surdej samt vand og olivenolie. Rør det hele godt sammen til en ensartet masse.
- Del dejen i to lige store stykker og rul hvert dejstykke ud til en firkant, mellem to stykker bagepapir til en tykkelse på ca. 2 mm. Fjern det øverste bagepapir og rids dejen med en kniv, så du får ca. 16 stykker knækbrød pr. bradepande.
- Bag ved 180°C varmluft i ca. 25 min., til de er gyldne og sprøde.
- Lad knækbrødende køle af og knæk dem fra hinanden.
- Opbevar dine knækbrød med surdej i en lufttæt beholder.
Et godt tip: Bryder du dig heller ikke om at smide overskydende mad ud? Ligesom du kan bruge din overskydende surdej i knækbrød, kan du også bruge dine havregrødsrester. Bag disse skønne knækgrød, der er lavet på havregrød.