Sådan gør du
Rabarberkompot
- Kom alle ingredienserne i en gryde, og kog op på middel-høj varme i ca. 5-10 minutter til rabarberne er møre og alle ingredienserne har samlet sig. Rør undervejs.
- Kom kompotten i et tætlukket glas, og opbevar i køleskabet.
Quinoamüsli
- Kom alle müsliens ingredienser på en pande, og varm op imens du rører grundigt, så honningen og smøren smelter, og fordeles på de øvrige ingredienser.
- Rist müslien indtil ingredienserne er godt gyldne, og de begynder at blive sprøde.
- Hæld müslien på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad den køle HELT af. Dette gør, at müslien bliver helt sprød.
- Opbevar müslien i et tætlukket glas og brug på grød, yoghurt, skyr eller lign.
Grød
- Kom alle grødens ingredienser (på nær yoghurten) i en skål og rør dem grundigt sammen.
- Sæt grøden på køl natten over, så den samler sig.
- Om morgenen blander du yoghurten i den kolde grød og serverer med rabarberkompot og quinoamüsli.