Koldhævede baguette

Nemme koldhævede baguetter er en fantastisk måde at lave friskbagt brød med minimal anstrengelse. Den koldhævede proces tillader dejen at udvikle smag og tekstur over tid, hvilket resulterer i en luftig, let og smagfuld baguette. Baguettes kan bruges som sandwich eller tilbehør til frokosten eller aftensmaden. Se flere opskrifter på brød som kan bruges til alle froskellige anledninger her. 

Se opskrift
koldhævede baguette

Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

2 stk.

5 g gær
1 1/4 dl. vand
2 spsk. olie
25 g smør
1 tsk. salt
225 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel

Sådan gør du

Dag 1

 

  1. Gæren opløses i lunkent vand
  2. De øvrige ingredienser tilsættes
  3. Dejen æltes godt til den er glat og elastisk
  4. Dejen skal derefter hæve i ca. 2 timer ved stuetemperatur
  5. Del dejen i 2 stykker og form dem runde. Pak begge stykker dej ind i film og kom dem i køleskabet

Dag 2

 

  1. Tag dejen ud af køleskabet ½ time før baguetten skal laves
  2. Form hver af de to stykker til en pølse, der er ca. 25 cm. lang
  3. Læg dejen på en smurt bageplade eller brug evt. bagepapir. Stil dem et lunt sted, tildækket med et fugtigt viskestykke i 30 min.
  4. Pensl med vand eller æg og drys evt. tørrede krydderier på toppen.
  5. Bages på den gennemvarme bagesten ved 220ºC i ca. 16 min.
  6. Lad dem køle af på en rist, og server til aftensmaden.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.