Koldhævede brunchboller i airfryer – bageblanding

Bag koldhævede brunchboller i airfryer. Alt du skal gøre er at lave dejen fredag aften, stil på køl natten over, bag første portion lørdag morgen i din airfryer og bag den sidste portion om søndagen. Det bliver næsten ikke nemmere at få hjemmebag på bordet.

Med din airfryer kan du spare tid, når du bager bagværk. Når du bruger din ovn, skal den forvarmes inden dit bagværk kommer ind, men med en airfryer kan du komme dit bagværk direkte i airfryeren.

Med Valsemøllen Koldhævede Brunchboller, bagt i en airfryer, kan du altså både få friskbagte boller lørdag morgen og søndag morgen – med den samme dejblanding! Det er hvad vi kalder nemt og utrolig lækkert!

Find mange flere opskrifter og tips til din airfryer her.

Se opskrift
Koldhævede brunchboller i airfryer

Køkkentid
10 min.

Ventetid
15 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Koldhævede brunchboller i airfryer – bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser

Opskrift

5 stk.

3 dl lidt koldere end lunkent vand (25°C)
10 g gær
1 ps. Valsemøllen Koldhævede Brunchboller

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold, og rør dejen sammen med en grydeske eller en røremaskine ved mellemste hastighed og ælt i 5-10 minutter.
  3. Dæk skålen til, og lad den hæve i køleskab i mindst 6 timer (maks. 24 timer).
  4. Sæt med en ske 5-6 boller på bagepapir i airfryeren (evt. på en rist i airfryer). Drys evt. med lidt solsikkekerner. Sæt resten af dejen tilbage på køl tildækket.
  5. Bag bollerne i airfryer ved 200°C i 12-15 minutter. Vend bollerne de sidste 5 minutter af bagetiden, hvis du gerne vil have dem sprøde i bunden.
  6. Lad bollerne køle af på en rist.
  7. Skal du bruge flere boller kan du bruge resten af dejen eller du kan gemme dejen til dagen efter så du har friske boller igen.

Et godt tip: For jævn bagning, klip dit bagepapir til, så det ikke dækker over siderne. En airfryer har brug for luften, så varmen fordeler sig bedre. Bliv klogere på, hvordan du nemt kan bage i airfryer på vores bageskole.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.