Sådan gør du
- Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
- Tilsæt posens indhold, og rør dejen sammen med en grydeske eller en røremaskine ved mellemste hastighed og ælt i 5-10 minutter.
- Dæk skålen til, og lad den hæve i køleskab i mindst 6 timer (maks. 24 timer).
- Sæt med en ske 5-6 boller på bagepapir i airfryeren (evt. på en rist i airfryer). Drys evt. med lidt solsikkekerner. Sæt resten af dejen tilbage på køl tildækket.
- Bag bollerne i airfryer ved 200°C i 12-15 minutter. Vend bollerne de sidste 5 minutter af bagetiden, hvis du gerne vil have dem sprøde i bunden.
- Lad bollerne køle af på en rist.
- Skal du bruge flere boller kan du bruge resten af dejen eller du kan gemme dejen til dagen efter så du har friske boller igen.
Et godt tip: For jævn bagning, klip dit bagepapir til, så det ikke dækker over siderne. En airfryer har brug for luften, så varmen fordeler sig bedre. Bliv klogere på, hvordan du nemt kan bage i airfryer på vores bageskole.