Koldskålscrunch

Hvis du vil prøve at toppe din koldskål med andet end de klassiske kammerjunkere, kan vi klart anbefale koldskålscrunch. Et sprødt drys der smager skønt til den søde sommerret.

Koldskålscrunch nemt at lave selv, og det kræver det få ingredienser. Server din koldskål med crunch og friske jordbær. Det giver noget sødt og sprødt til at cremede og søde koldskål. Crunchen smager selvfølgelig også lækkert oven på yoghurten eller havregrøden. Ingredienserne er også noget du måske allerede har i køkkenet, og hvis du ikke har mandler, kan de også skiftes ud med andre lækre nødder. Brug crunch opskriften, og server den for hele familien, som helt sikkert vil elske det.

Se opskrift
koldskålscrunch

Køkkentid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Koldskålscrunch: 4 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Hak mandler groft og bland dem i en skål sammen med havregryn, solsikkekerner, sirup og salt.
  2. Rist det på en varm pande med smør. Kernerne skal ristet, og tage farve uden at blive brændte.
  3. Fordel crunchen på en rist, beklædt med bagepapir, og lad det køle ned.
  4. Server koldskål sammen med koldskålscrunch og friske, danske jordbær.

Et godt tip: Brug kokosolie i stedet for smør til din crunch. Hvis du skal servere koldskål for flere, kan du variere bordet med en masse lækre topping. Frisk frugt og bær er altid lækkert. Server også gerne hjemmebagte kammerjunkere, der smager skønt, og som helt sikker vil imponere familie og gæster. Skal det være et vegansk alternativ, har vi også en opskrift på koldskål med kammerjunkere helt fri for animalske produkter.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.