Sådan gør du
- Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
- Bland de tørre ingredienser sammen og sigt det i æggesnapsen.
- Vend dejen godt rundt og hæld den i en smurt springform.
- Pres dejen en smule ud til siderne, så der dannes en fordybning i midten af kagen.
- Bag kagen i en forvarmet ovn ved 200 °C (185 °C varmluft) i ca. 30 minutter.
- Lad kagen afkøle helt inden den skæres ud i tre lagkagebunde.
Et godt tip: Når du skal skære dine lagkage bunde, skal du starte med bruge en brødkniv til at markere en rille rundt på 1/3 af kagen. Skær gradvist igennem med kniven, mens du drejer kagen. Del nu den tykke del af kagen på samme måde. Du kan også brøde kødsnor eller sytråd til at skære bundene med. Du skal stadig alve en rille, og placer derefter snoren i rillen og skær igennem.
Valsemøllen Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindelig hvedemel til fx brød. Valsemøllen Kage Hvedemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt. Har du ikke Valsemøllen Kage Hvedemel, kan du godt udskifte med en almindelig hvedemel.