Sådan gør du
- Steg bacon og hak purløg.
- Bland posens indhold fra Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
- Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne. I de sidste 2 minutter af æltningen, blandes bacon, purløg og revet ost i dejen. Gem evt. lidt af fyldet, til pynt på toppen af dine madmuffins.
- Del dejen i 18 lige store stykker og form dem til boller. Placér bollerne i muffinforme, og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
- Lad bollerne hæve tildækket i 60 minutter.
- Pensl dine madmuffins med sammenpisket æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
- Lad madmuffinsene køle af på en rist.
Et godt tip: Mangler du mere inspiration til madpakken? Hvis I er vilde med de lækre madmuffins hjemme ved jer, kan vi anbefale jer også at prøve disse lækre økologiske pizzamuffins eller de skønne mini focaccia med fyld. Vi har samlet en masse gode tips til madpakken, så du kan finde endnu mere ny inspiration her.