Sådan gør du
- Rør gær ud i mælken og rør olie samt æg heri.
- Rør de øvrige ingredienser i, men hold lidt af hvedemelet tilbage.
- Dejen æltes og tilføres eventuelt mere mel efter behov.
- Lad dejen hæve lunt under et fugtigt klæde i 1 time.
- I mellemtiden blendes flødeost med spinat og citronsaft til en lysegrøn creme og smages til med friskkværnet peber.
- Rul dejen ud til en cirkel og del den i 8 trekanter.
- Placer en teskefuld flødeostcreme på den brede ende af trekanten sammen med et stykke røget laks.
- Form nu til et horn ved at rulle fra den brede ende mod den spidse. Brug lidt vand til at få slippen til at klistre fast.
- Lad hornene efterhæve med et fugtigt klæde over sig i 20 minutter.
- Pensles med et sammenpisket æg og bages ved 200 grader i 15-20 minutter.