Sådan gør du
Bagte mini donuts
- Pisk sukker, vanilje og æg til en let og luftig æggesnaps. Vend det smeltede og afkølet smør i.
- Bland hvedemel, bagepulver og krydderier og sigt det i dejen. Tilsæt fløden og rør forsigtigt sammen.
- Kom dejen i en pose og klip et lille hul for enden. Spray formen med sprayfedt og fordel dejen i formene (12. stk.), formene skal fyldes halvt op.
- Bag dem ved 190°C varmluft i ca. 10 min. Gentag til du har 12 mini donuts.
- Lad dem køle af på en bagerist.
Gold chokolade ganache
- Varm fløden op til lige under kogepunktet.
- Hak chokoladen fint og kom det op i en skål.
- Hæld den varme fløde hen over chokoladen og rør det sammen med en dejskraber.
Pynt
- Dyp dine mini donuts i chokoladen, når den har sat sig en lille smule, men stadig er flydende.
- Pynt donutsne med chokoladekugler, guld krymmel og havtorn.
(Gen)se LIVE bagningen her.