Sådan gør du
- Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
- Tilsæt posens indhold og ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne i 5-10 minutter.
- Del dejen i 10 lige store stykker og form dem til boller, og lad dem hæve tildækket i ca. 60 minutter.
- Tryk hver af bollerne til små mini pizzaer med hænderne på et meldrysset bord.
- Placer bundene på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 60 minutter.
- Rør creme fraiche og revet parmesanost sammen og smør det ud på bundene. Fordel herefter de tyndt skårede kartoffelskiver og løgringe.
- Bag dem i en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft = 200 °C), i ca. 9-12 minutter.
- Pynt med frisk oregano, salt og peber. Serveres varme.
Et godt tip: De små pizzaer er gode med det lette kartoffelfyld. Men hvis i har svært ved at blive enige om fyldet på pizzaen, er mini pizza med fuldkorn en god måde, hvor alle kan få deres vilje. Lav grunddejen og top den med, hvad I hver især ønsker.