Sådan gør du
- Bland posens indhold og tørgær sammen i en skål, og tilsæt vand.
- Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
- Lad dejen hæve under et fugtigt viskestykke i 30 minutter ved stuetemperatur.
- Skær imens auberginen ud i tynde skiver og drys med salt, så væsken trænger ud. Lad det stå i ca. 20 minutter. Dup derefter med et viskestykke eller papir for at fjerne den udtrængte væske.
- Skær skiverne af aubergine og oksespegepølse i halve.
- Når dejen er færdighævet, deles den i 2. Frys evt. den ene ned eller lav dobbelt portion.
- Kom den anden del på et meldrysset bord, og rul den til et rektangel.
- Fordel pesto og mozzarella ud på dejen.
- Skær dejen i strimler på den korte led af ca. 6 cm bredde.
- Placér skiftevis en skive aubergine og oksespegepølse på strimlerne og sørg for at der lidt fri dej i bunden. Fold denne del over fyldet og rul strimlen sammen til en rose.
- Placér roserne på en bageplade, og bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter.
Et godt tip: Find en masse inspiration til pizza, både store og små, til madpakken eller til aftensmaden, her.